Op zoek naar een zakelijk cadeau? Geef de Sport Cadeaukaart! het sportiefste cadeau voor iedereen!

Sport Cadeaukaart

Hét sportiefste cadeau voor iedereenBestel jouw cadeaukaart

Op zoek naar een cadeau-idee?
Geef sport, daar scoor je punten mee


Geef een goed gevoel cadeau! Met de Sport Cadeaukaart geef je keuze uit meer dan 5.000 sportactiviteiten. In heel Nederland. Daar zit voor iedereen wat tussen. Van de luie sporter, de mooi-weer sporter, de balanszoeker, de krachtpatser tot de snelheidsduivel. De Sport Cadeaukaart: het sportiefste cadeau voor iedereen. Wie maak jij blij met sport?

Direct bestellen

Hoe werkt het?


De cadeaukaart ligt vanaf 2020 in het schap bij maar liefst 6.000 on- en offline verkooppunten in heel Nederland en is nu al online verkrijgbaar. Hij is te koop in waarden van €5 tot €150. Na het bestellen, kun je ‘m direct printen. Printer-inkt op? Laat de cadeaukaart dan landen in je eigen inbox of direct in die van de gelukkig ontvanger.

Geef je de Sport Cadeaukaart, dan zit je zeker goed. We weten namelijk 99.99% zeker dat ‘ie in de smaak gaat vallen. Kan natuurlijk ook niet anders. Het saldo op de kaart wordt binnen 1 dag automatisch geactiveerd en is vanaf dan ready voor gebruik. En met ruim 5.000 activiteiten door heel Nederland is de Sport Cadeaukaart het sportiefste cadeau voor iedereen.


Direct bestellen

Sportaanbod


De Sport Cadeaukaart is te besteden bij elke sportactiviteit op Champ. Dat zijn meer dan 5.000 activiteiten op locaties in heel Nederland! Bij zowel bekende ketens als kleinschalige studio's. Bij zowel yoga als bootcamp. En bij zowel kickboksen als CrossFit. Genoeg keuze dus. Voor iedereen.

Vind sportaanbod

Over Champ


Sport geeft een goed gevoel. Je voelt je beter en krijgt energie. Dat wil je toch elke dag? Meet Champ. Sporten via Champ is altijd makkelijker. Toegankelijker en leuker. Diverser en betaalbaarder. Wég met die drempels die jou in de weg staan. Via Champ sport je wanneer het jou uitkomt. En waar je maar wilt. In de buurt van je huis, je werk of tijdens een weekend weg. Boek en betaal online per keer dat je sport. We doen niet aan abonnementen.

Vind altijd een sport die bij je past. Of je nu een geboren krachtpatser bent, je avonden het liefst op je yogamat doorbrengt of juist dolgraag met een racket de baan op stapt. Voor één keer. Of elke dag. We keep you motivated.

De cadeaukaart verzilver je ook bij: