Op zoek naar een zakelijk cadeau? Geef de Sport Cadeaukaart! het sportiefste cadeau voor iedereen!

Hoe werkt het?


Zoals de naam al doet vermoeden; met de Sport Cadeaukaart geef je sport cadeau. Sport dat te boeken is via Champ. Van yoga tot apenkooien. En van kickboksen tot CrossFit. Met de Sport Cadeaukaart heb je keuze uit meer dan 5.000 sportactiviteiten in heel Nederland. Daar zit voor ieder type sporter wel wat tussen. Of je nu een luie sporter, mooi-weer sporter, balanszoeker, krachtpatser of snelheidsduivel bent.


Cadeaukaart bestellen
De cadeaukaart ligt vanaf 2020 in het schap bij maar liefst 6.000 on- en offline verkooppunten in heel Nederland en is nu al online verkrijgbaar. Hij is te koop in waarden van €5 tot €150. Na het bestellen, kun je ‘m direct printen. Printer-inkt op? Laat de cadeaukaart dan landen in je eigen inbox of direct in die van de gelukkig ontvanger.


Geef je de Sport Cadeaukaart, dan zit je zeker goed. We weten namelijk 99.99% zeker dat ‘ie in de smaak gaat vallen. Kan natuurlijk ook niet anders. Met ruim 5.000 activiteiten door heel Nederland is de Sport Cadeaukaart het sportiefste cadeau voor iedereen.

Direct bestellen